Hva gjør multivitamin?

Bidrar til å opprettholde musklenes funksjon, styrker beinmasse og tenner. Bra for huden, slimhinnene og synet. Hjelper blant annet immunsystemet, nervesystemet og stoffskiftet. Kan bidra til reduksjon av stress og utmattelse.

 

  • Enestående høy biotilgjengelighet

  • Naturlige liposomer ifølge LipoCellTech™

  • Balansert sammensetning

  • Til daglig bruk

  • Kun naturlige og rene ingredienser uten tilsetningsstoffer

  • Egnet for veganere og vegetarianere
     

Dette produktet inneholder en sammensetning av antioksidanter, multivitaminer, B12, D3, K2 og fosfolipider. Dette produktet oppnår det høyest mulige opptaket av vitaminer og mineraler i kroppens celler på grunn av den effektive transporten av liposomer.

Egnet for vegetarianere.

Ingredienser

Denne multivitaminblandingen er komplett balansert. Hver og en av ingrediensene fungerer sammen i synergi og forsterker hverandre. Produktet er faktisk flere produkter i ett; antioksidanter, multivitaminer, B12, D3, K2 og fosfolipider.

Siden dette produktet oppnår høyest mulig opptak av vitaminer og mineraler i kroppens celler, er effekten større enn noen gang tidligere. Det har aldri før eksistert et produkt med denne kvaliteten på markedet.
 

Vitamin A bidrar til å opprettholde øyets og immunsystemets normale funksjon.

Vitamin C kan bidra til å redusere utmattelsessymptomer og slapphet, hjelper til med å opprettholde immunsystemet etter intensiv fysisk trening, bidrar til kollagenoppbygging og til at blodkar, beinmasse, brusk, tannkjøtt, tenner, hud og nerve- og immunsystemet fungerer som det skal. Beskytter celler mot oksidativt stress og øker jernopptaket.

Vitamin D bidrar til normal utnyttelse og opptak av fosfor, til vedlikehold av beinmasse, muskler, tenner og immunsystem.

Vitamin E bidrar til å beskytte mot oksidativt stress.

Vitamin K bidrar til normalt blodomløp og vedlikehold av beinmasse.

Vitamin B1 bidrar til at stoffskiftet produserer energi, og til at nervesystemet og hjertet fungerer som det skal.

Vitamin B2 kan hjelpe til med å redusere utmattelse og holder energinivået oppe ved å utslippe energi fra fett, karbohydrater og protein. Tar del i å beskytte celler fra oksidativt stress, er bra for huden, slimhinnene og synet, har en positiv virkning på nervesystemet og vedlikehold av normale røde blodceller og hjelper til med å opprettholde riktig nivå av jern i blodet.

Niacin kan bidra til å redusere utmattelse, ivareta huden og nervesystemet.

Vitamin B6 bidrar til normal protein- og glykogenmetabolisme, mental funksjon, normalt immunsystem, dannelse av røde blodceller og reduksjon av utmattelse og tretthet.

Folsyre bidrar til den tidlige utviklingen av fosteret, reduksjon av utmattelse, hjelper til med hematopoese (dannelse av blodcellekomponenter) og immunsystemet. Spiller også en rolle i celledelingsprosessen.

Vitamin B12 kan bidra til å redusere utmattelse, og til at nervesystemet fungerer som det skal. Hjelper mental balanse og dannelsen av røde blodceller og immunsystemet.

Biotin vedlikeholder hår og hud, bidrar til å holde energinivået oppe, til at kroppen nyttiggjør seg makronæringsstoffer og til at nervesystemet fungerer normalt.

Pantotensyre kan redusere utmattelse og ha en innvirkning på mental ytelse.

Selen bidrar til utviklingen av sædceller, til vedlikehold av hår, negler og immunsystem, til at skjoldbruskkjertelen fungerer som normalt og beskytter celler mot oksidativt stress.

Mangan bidrar til å opprettholde beinmasse og danne bindevev.

Krom bidrar til å holde blodsukkeret på normalt nivå.

Molybden bidrar til aminosyremetabolismen og beskytter DNA, proteiner og lipider mot oksidativt stress.

Hvorfor velge Lipo Helse?

Liposomal-tilskudd er opptil tjue ganger mer effektivt enn vanlige tilskudd! Mange vitaminer og mineraler i vanlige tilskudd, som tabletter eller pulverkapsler, tas ikke opp i kroppen i tilfredsstillende grad. Årsaken til dette er at virkestoffene allerede brytes ned før de når frem dit de skal. Ved å bruke lipider som fra før av finnes i kroppen, sikres vitaminene på reisen gjennom magen og tarmen. Liposomet taes dermed opp i blodet etter at det har passert gjennom tynntarmen.

Hva er et liposom?

Metoden som brukes av LipoCellTech™ etterligner naturen. Det er grunnen til at vi kaller det «naturens egen metode».
 

Kroppen produserer selv liposomer som utvinnes fra maten i fordøyelsessystemet. Ved å binde næringsstoffer til kolin (vitamin B4), omdanner kroppen næringsstoffene fra maten til liposomer.

Ved å bruke renset vann i produksjonsprosessen, etterligner vi kroppens måte å produsere liposomer på. Dette gjør at kroppen gjenkjenner liposomal-produktene som sitt eget materiale, og dermed absorberes mer enn 95 % av liposomene. Etter å ha gitt fra seg de aktive ingrediensene til cellene, går liposomene inn i celleveggen.

Lipo Helse - Bedre opptak.png

Gjennom hele den patenterte produksjonsprosessen anvendes kun naturlige produkter. Selv maskinene blir rengjort med kun økologiske midler.

Ingredienser

Vitamin C (askorbinsyre)

90 mg

112%

LipoCellTech™ sin unike Liposomal-formel: palmitinsyre, fosfolipider fra solsikker produsert uten genmodifisering

60 mg *
 

Niacin

16 mg

100%

Vitamin E (D-alfatokoferol)

6,7 mg

56%
 

Pantotensyre (kalsium D-pantotenat)

5 mg

83%
 

Vitamin B2 (riboflavin)

1.7 mg

121%

Vitamin B1 (tiamin HCl)

1.5 mg

136%
 

Vitamin B6 (pyridoksin HCl)

1 mg

71%
 

Mangan (mangansulfat)

1 mg

50%

Vitamin A (betakaroten)

480 mcg

60%

Folat (folsyre)

400 mcg

200%

Biotin

150 mcg

300%
 

Molybden

45 mcg

90%

Krom (krompikolinat)

40 mcg

100%

Vitamin K1 (fytomenadion)

40 mcg

53%
 

Vitamin K2 (MK-7 menakinon)

40 mcg

53%
 

Jod (kaliumjodid)

15 mcg

10%
 

Selen (L-selenometionin)

11 mcg

20%

Kompleks av sporstoffer og mineraler

10 mcg *
 

Vitamin D3 (kolekalsiferol)

10 mcg

200%
 

Vitamin B12 (metylkobalamin)

6 mcg

240%
 

*Referanseinntak ikke fastsatt
 

Andre ingredienser: HPMC (vegetariske kapsler)

Inneholder ikke: gluten, soya, laktose, GMO, konserveringsmidler, syntetiske fargestoffer eller smaker